Friday, August 26, 2016

... TEAMI FLOWER TEA : Pengenalan ...

flower tea atau teh bunga bukan lagi benda baru lagi dalam dunia fb dan ig.
bunga ini adalah 100% natural.
no insecticides.

nak tahu macam mana dia tidak ada racun serangga, senang aje. letak la bunga tu kt tempat bukan kering. dan tak tutup rapat. ada aje serangga di bunga itu.

teh bunga ni banyak khasiat nye.
mana datang nya teh bunga ni?
TRASIT FROM RUSSIA.
yes dari luar negara.
dalam Malaysia mana ada bunga yang banyak ini. hehe.

under TEAMI flower tea.
teami dah lama dah. sebelum ni nama dia MIRACLE.HQ.
then ada masalah dengan copyright orang dok tiru. maka bertukar lah ke TEAMI.
bunga yg berkualiti tinggi tau.


kalau tengok ada 16 jenis bunga yang natural.

ada 10 series

dan 5 jenis fruit tea.

nak tahu lebih lanjut?
bole la WHATSUPP ke 0172102213

i will guide u.

each flower tea ni ada kelebihan dia tau.
especially hormon perempuan.
ini seriues!

lots of love,
LEANA

No comments: